Vondellaan Vastgoed
Exclusief partner van
Qhome Europe

Vondellaan Vastgoed biedt u de kans om het huis van de toekomst op uw eigen droomlocatie te bouwen. In samenwerking met Qhome Europe leveren wij uw premium prefab woning.

Qhome staat voor hoogwaardige snelle bouw, High Tech en doordacht tot in het kleinste detail.

Neem nu contact op om uw persoonlijke dromen of zakelijke projecten te bespreken en te realiseren.

COMFORT EN MODERNE TECHNOLOGIE OP ELKE VIERKANTE METER

Klimaatbeheersing Smart technologie

Een modern verwarmings -en airconditioningsysteem met warmtepomp + Smart Home-technologie zorgt ervoor dat u constant een comfortabele temperatuur in de kamer kunt handhaven.

Door thuistaken op te lossen met behulp van uw favoriete gadget, kan het Smart Home-Systeem in Qhome worden geïnstalleerd. Één klik in de mobiele applicatie en ze kijken uit naar uw komst: de poorten staan open, de luchttemperatuur is ingesteld, het licht van de gewenste kamer gaat aan en uw favoriete muziek speelt.

Warmtepomp 

De warmtepomp verwarmt en koelt uw Qhome met behulp van de thermische energie van de lucht. Het is dus niet alleen mogelijk om de verwarmingskosten te verlagen, maar ook om bij te dragen aan het behoud van het ecologische evenwicht van de planeet.

Verlichting

In plaats van standaard 220V gebruikt Qhome 24V LED-verlichting, wat het energieverbruik aanzienlijk vermindert en het risico op kortsluiting en brand praktisch reduceert tot bijna nul. Daarnaast kunt u met Qhome letterlijk verlichting aansturen: met spraakopdrachten kunt u de aan-uit, kleur en helderheid van LED-lampen aanpassen.

QHOME BOUWTECHNOLOGIE

Prefab technologie 

De woningen of units van Qhome worden gebouwd op basis van modulaire prefabtechnologie. De bouwmodules worden tot 80% klaar geassembleerd in onze eigen productiefaciliteit en eventueel vervolgens gemonteerd op een vooraf voorbereide fundering. Het hele proces van samenstellen en installeren van een sleutelklare woning duurt één tot vier maanden.

Qhome framewerk

Woningen of units voor de constructie van Qhome bestaan uit een gelast metalen frame en wanden, in eigen huis vervaardigd met moderne materialen en technologieën  die voldoen aan de Europese normen voor milieuveiligheid en energiebesparing.

Het gelaste metalen frame geeft de constructie een hoge mate van sterkte en betrouwbaarheid, waardoor u huizen kunt bouwen, zelfs op steile hellingen en aan oevers.

Bekleding  

Voor bekleding van een geventileerde gevel gebruiken we vezelcementpanelen van TM ‘EQUITONE’ (Beglië) en termisch hout ‘Thermory’ (Estland).
Dergelijke panelen beschermen het huis perfect tegen vocht en schimmels en vereisen ook, in tegenstelling tot gepleisterde en houten oppervlakken, niet veel onderhoud.

Naast het thermische hout heeft de woning of de unit niet allen een stijlvol karakter maar houdt ook warmte vast in het gebouw.

ECO-Isolatie van STEICO FLEX

STEICO FLEX is hypoallergeen en milieuvriendelijk geïsoleerd, omdat het is gemaakt van natuurlijk hout zonder het milieu te schaden.

Ook hebben de materialen hoge geluidsisolerende eigenschappen, waardoor u in alle rust en comfort kunt leven.

Het warmte-isolerende materiaal van natuurlijke vezels ademt perfect en creëert  zo een uitstekend bio-microklimaat in de kamer.

Toepassingen

De mogelijkheden zijn oneindig. Van uw eigen droomhuis of recreatiewoning tot aan een volledig recreatiepark en van een logeerkamer tot aan een werkplek. Alles is per module opgebouwd, dus op te schalen, af te breken en te verplaatsen.

Direct beschikbaar

Prefab mini eco-house QHome SMART
Huis oppervlakte: 45 m²
Grootte: 4,2 mx 13,2 m
Plafondhoogte: 2,60 m
Huisstructuur bestaat uit:
• Metalen frame QHome TM;
• Het systeem van geventileerde gevels met thermisch hout (Estland);
• ECO thermische isolatie – STEICO Flex (Duitsland);
• Sika Roofing (Zwitserland).
Woonaccessoires van QHome SMART omvatten:
• Interne technische communicatie
• Kozijnen REHAU
• Interieurdecoratie met hoogwaardige materialen
• Elektrische ketel Protherm
• Mitsubishi-airconditioning
• LED-verlichting
• Sanitair en keuken van toonaangevende Europese merken
PER DIRECT BESCHIKBAAR
Alles in overeenstemming met de Europese milieu- en bouwregelgeving.

Laat u inspireren

Plan hier uw afspraak